Kao i prethodnih godina, tako i ove, u završnom delu programa velike Move.Link.Engage. konferencije, organizovana je dodela diploma studentima obrazovnog programa Studije budućnosti. Ove godine, u veliku Alumni zajednicu zakoračilo je 10 studenata: Marko Milenković, Nikola Ilić, Jovan Nikolić, Branka Planić, Polina Čečina, Filip Ljubojević, Dragan Dživdžanović, Ivana Dunjić, Nemanja Ristić i Nikola Pavlov.

U prethodnih godinu dana, studenti Studija budućnosti su uečstvovali u nizu aktivnosti koje su deo programa: predavanja u okviru četiri modula, Alumni2Students program mentorstva, program prakse, pisanje završnog rada i mnoge dodatne aktivnosti. Prepreku nije predstavljala ni epidemija COVID-19, jer su naši studenti i u onlajn formatu, ali i kada je takva mogućnost postojala, u BOŠ-ovoj učionici realizovali sve obaveze na programu. Pored toga, oni su se međusobno povezali, zbližili i tako stvorili još jednu jedinstvenu grupu naših studenata, koja će i dalje biti deo BOŠ-ove priče.

Odmah nakon dodele diploma smo nastavili sa alumni druženjem. Veliki broj alumnistkinja i alumnista se okupilo kako bi podržalo program Studije budućnosti svojim donacijama, ali i kako bi svoje kolege iz generacije i druge alumniste ovog programa videli i sa njima razmenili iskustva iz prethodnih godinu dana. U svečanoj, opuštenoj, prazničnoj i posve simboličnoj večeri, uspešno je realizovana još jedna donatorska žurka, uz želju da i narednih godina bude ovakvih okupljanja.