Vesti

Održana deveta konferencija Move.Link.Engage: Snaga partnerstva

Beogradska otvorena škola organizovala je tradicionalnu, devetu po redu Move.Link.Engage. konferenciju, pod nazivom Snaga partnerstva.

Održane tri radne grupe na MLE konferenciji

Predstavnici poslovnog, civilnog i javnog sektora okupili su se na Move.Link.Engage konferenciji kako bi zajedno, u okviru radnih grupa, razgovarali o rešavanju problema u oblasti zapošljivosti mladih, zaštite životne sredine i održivog razvoja.

Dodela diploma 29. generaciji Studija budućnosti i peta Alumni donatorska žurka

Kao i prethodnih godina, tako i ove, u završnom delu programa velike Move.Link.Engage. konferencije, organizovana je dodela diploma studentima obrazovnog programa Studije budućnosti.

MLE22: Saradnja poslovnog i civilnog sektora smanjuje troškove i povećava efikasnost kroz unapređenje zajednice

Beogradska otvorena škola organizovala je osmu po redu Move.Link.Engage. konferenciju i prvi dan događaja okupila predstavnike civilnog, javnog i poslovnog sektora. Teme od zajedničkog interesa svih sektora, koje su bile u fokusu su zaštita životne sredine, unapređivanje zapošljivosti mladih, društvena odgovornost i savesno korporativno upravljanje.

Upoznajte Pokretače promena za 2022. godinu!

Najbolji pokretači promena u Srbiji, motivisani građani koji istrajavaju u naporima da poboljšaju živote svojih sugrađana u oblastima kao što su socijalna zaštita, komunalni problemi, podrška samohranim roditeljima, podrška osobama sa invaliditetom - nagrađeni su priznanjem Pokretači promena 2022. Ovo priznanje dodeljuje Beogradska otvorena škola, uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) od 2019. godine.

Kontakt

Imejl: press@bos.rs

Telefon: +381 63 687 763