145+

Govornika

1450+

Učesnika

40+

Panela

12+

Donatora

Šta su priče sa druge strane i ko su građani uhvaćeni na delu?

Pročitaj više

Move.Link.Engage. je jedinstveni forum koji se bavi unapređenjem kvaliteta života u zajednici kroz saradnju civilnog, poslovnog i javnog sektora. MLE je prostor koji podstiče diskusiju, neguje dijalog i okuplja stručnjake u okviru tema koje se odnose na javno zagovaranje, obrazovanje i povezivanje. Svih ovih godina tu su priče sa druge strane.


Priče onih aktivnih građana i građanki koji ne čekaju da neko drugi reši problem umesto njih, već uzimaju stvar u svoje ruke, onih koji se ne plaše da istupe i pozovu na odgovornost, onih koji pokazuju da su male pobede uvod u velike - onih koji motivišu.


Jer, upravo su oni istinski pokretači promena koji zajedno sa Beogradskom otvorenom školom, već 30 godina, grade bolje društvo zasnovano na znanju, odgovornosti i poštovanju javnog interesa.

-

Najnovije vesti

Dostupno specijalno 76. izdanje biltena Progovori o pregovorima „O upitnoj budućnosti demokratije u Srbiji – Evropske integracije nas se životno tiču“

Naš mesečni bilten Progovori o pregovorima posvetili smo građanima koje smo uhvatili na delu i njihovim pričama sa druge strane.

Sedma Move.Link.Engage. konferencija: Sve promene dolaze iz lokalnih zajednica

Drugi dan sedme po redu konferencije Move.Link.Engage. u organizaciji Beogradske otvorene škole obeležila je priča o borbi – za slobodne medije, protiv lažnih vesti, za čist vazduh, protiv depopulacije kroz tri panel diskusije.

Završen prvi dan MLE-a: Dijalog i poverenje su najvažniji alati saradnje između civilnog društva i javnih vlasti

Prvi dan sedme po redu konferencije Move.Link.Engage. u organizaciji Beogradske otvorene škole završen je zaključkom da je izgradnja poverenja između civilnog društva i javnih vlasti kroz dijalog - najvažniji alat za uspostavljanje kvalitetnog partnerstva. Ovogodišnji Move.Link.Engage. započeo je pričama građana sa druge strane, aktivnih građana koji pokreću promene kao i onih zbog kojih te promene nastaju.

Naši donatori

Kontakt

Jovana Božičković

Telefon: +381 11 30 65 800 / Lokal 109

Email: jovana.bozickovic@bos.rs

 

Bojana Džulović

Telefon: +381 11 30 65 800 / Lokal 108

Email: bojana.dzulovic@bos.rs