145+

Govornika

1450+

Učesnika

40+

Panela

12+

Donatora

Šta su priče sa druge strane i ko su građani uhvaćeni na delu?

Pročitaj više

Move.Link.Engage. je jedinstveni forum koji se bavi unapređenjem kvaliteta života u zajednici kroz saradnju civilnog, poslovnog i javnog sektora. MLE je prostor koji podstiče diskusiju, neguje dijalog i okuplja stručnjake u okviru tema koje se odnose na javno zagovaranje, obrazovanje i povezivanje. Svih ovih godina tu su priče sa druge strane.


Priče onih aktivnih građana i građanki koji ne čekaju da neko drugi reši problem umesto njih, već uzimaju stvar u svoje ruke, onih koji se ne plaše da istupe i pozovu na odgovornost, onih koji pokazuju da su male pobede uvod u velike - onih koji motivišu.


Jer, upravo su oni istinski pokretači promena koji zajedno sa Beogradskom otvorenom školom, već 30 godina, grade bolje društvo zasnovano na znanju, odgovornosti i poštovanju javnog interesa.

-

Najnovije vesti

Projekat B-fresh pobednik takmičenja Generator Zero

Beogradska otvorena škola učestvovala je u radu žirija na takmičenju Generator Zero u organizaciji OTP banke Srbija. BOŠ je obezbedio specijalnu nagradu za tehnološku inovaciju socijalnom preduzeću Naša kuća.

Predstavljen Vodič za saradnju civilnog i poslovnog sektora

Beogradska otvorena škola predstavila je vodič za saradnju poslovnog i civilnog sektora, koji ima cilj da ohrabri što veći broj kompanija i organizacija civilnog društva da preduzmu aktivne korake i ostvare dugoročnu saradnju.

Dostupno specijalno 76. izdanje biltena Progovori o pregovorima „O upitnoj budućnosti demokratije u Srbiji – Evropske integracije nas se životno tiču“

Naš mesečni bilten Progovori o pregovorima posvetili smo građanima koje smo uhvatili na delu i njihovim pričama sa druge strane.

Naši donatori

Kontakt

Jovana Božičković

Telefon: +381 11 30 65 800 / Lokal 109

Email: jovana.bozickovic@bos.rs

 

Bojana Džulović

Telefon: +381 11 30 65 800 / Lokal 108

Email: bojana.dzulovic@bos.rs